stek ruimte
stek samen

Aanmeldprocedure

Enthousiast over STEK? Om bij STEK te kunnen komen wonen moet je onderstaande aanmeld- en selectieprocedure doorlopen.

Stap 1

Herken je jezelf in de volgende twee zinnen?

  • Je bent maatschappelijk betrokken, steekt graag de handen uit de mouwen en wordt enthousiast van het opbouwen van een community samen met je buren;
  • Je bent sociaal en staat open voor mensen uit andere culturen.

Dan kun je jezelf inschrijven voor de wachtlijst via Socius Connect. Schrijf je ook meteen in voor één van de informatieavonden op 9 of 10 oktober! Registreer je in Connect, of log in met je huidige gegevens. Ga dan via ‘Kamer vinden’ naar ‘Wachtlijsten’, klik op ‘Nijmegen’ en zet vervolgens een vinkje achter STEK en vergeet niet op te slaan.

 

Stap 2

Succesvol aangemeld voor de wachtlijst? Je kunt je meteen aanmelden voor de infoavond op 9 of 10 oktober via deze link (klik eerst op de stad Nijmegen). Het aanmelden voor deze bijeenkomst is first come, first serve: er is een gelimiteerd aantal plekken, en degenen die het snelst reageren hebben de meeste kans op het bemachtigen van zo’n plekje!

Achter het net gevist? Houd dan toch een oog op je e-mailinbox, eventuele nieuwe infoavonden zullen via e-mail gecommuniceerd worden.

Stap 3

Heb je een bevestiging van je aanmelding voor de informatiebijeenkomst ontvangen in je mailbox? Dan zien we je graag daar. Tijdens deze avond kun je al je vragen stellen, krijg je een presentatie en een rondleiding waarbij je een kijkje kunt nemen bij de kamers en de voorzieningen.

Let op! Deze informatiebijeenkomst is verplicht. Kun je niet, dan kom je helaas niet in aanmerking voor een kamer bij STEK.

Stap 4

Nog steeds enthousiast na de informatiebijeenkomst? Vul jouw motivatie en een aantal andere vragen in op de online vragenlijst. De link en de deadline ontvang je van ons als je aanwezig bent geweest bij de infobijeenkomst.

In de vragenlijst kun je ook aangeven in welke kamergrootte je interesse hebt. Er zijn drie types: 12 m2, 19 m2 en 24m2. Lees hier meer meer over de kamers.

Stap 5

Succesvol je motivatie ingevuld en opgestuurd vóór de deadline? Dan hoor je binnen twee weken of je geselecteerd bent voor een kamer bij STEK.

Stap 6

Heb je bericht gehad dat je uitgekozen bent op basis van je motivatie? Gefeliciteerd, dan mag je langskomen om je huurcontract te tekenen!

Hiervoor zal je via e-mail een uitnodiging ontvangen. Voordat je je sleutel krijgt, moet je wel je eerste betaling hebben voldaan: je sleutel ontvang je dus niet bij het tekenen van je contract. Deze betaling omvat je eerste maand huur, je borg en €25,- administratiekosten.

Alle informatie hierboven is onder voorbehoud van wijzigingen.